Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«O ΑΠΟΕΛ έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που τον κάνει να διαφέρει» (πακέτο εισιτηρίων)

Πακέτα εισιτηρίων για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε και η ομάδα μας, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Με τη συμπαράσταση του κόσμου μας συνεχίζουμε προσηλωμένοι προς το μεγάλο στόχο. Προς την επιστροφή μας, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το υψηλά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες, ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αυτό που τον κάνει να διαφέρει από όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του. Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές και έχει αποδειχθεί στην πράξη ακόμα περισσότερες. Η διαφορά του ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του. Και για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αυτό το στοιχείο πρέπει και μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Γι’ αυτό θα ισχύσει και φέτος η έκδοση πακέτου εισιτηρίων δευτέρου γύρου. Η προσφορά του πακέτου, θα ξεκινήσει άμεσα και θα ισχύσει μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο όπου θα έχουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΖ.

Καλούμε τον κόσμο μας, να εκμεταλλευτεί την προσφορά και να δηλώσει παρών σε αυτή την προσπάθεια. Μέχρι στιγμής τα εισιτήρια διαρκείας από το καλοκαίρι έχουν φθάσει στις 7200. Πρέπει να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα και να δώσουμε το μήνυμα στους αντιπάλους μας ότι στους εντός έδρας αγώνες, μέσα στο ΓΣΠ, θα υπάρχει πάντα ένας αντίπαλος στις κερκίδες που κανείς δεν θα μπορεί να κερδίσει.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο χρόνος διάθεσης του πακέτου εισιτηρίων είναι περιορισμένος αφού ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο (09/12/2023-19:00), ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για το δεύτερο γύρο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα πακέτα εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Β’ Γύρου, τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων μας, από τις 04/12/2023 και έως τις 09/12/2023 (Μέχρι την έναρξη του αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΖ).

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-12-04T14:51:21+02:00
Go to Top