Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Θέση-μήνυμα για την επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Θέση-μήνυμα για την επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Θέση-μήνυμα για την επόμενη μέρα

Η αποχώρηση του Αλέξη Ανδρέου από τη θέση του εκπροσώπου του ΑΠΟΕΛ στην ΚΟΠ, δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Στην ομάδα της Λευκωσίας, η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε αρχίσει να ωριμάζει από τη στιγμή που άλλαξε το διοικητικό σκηνικό στην Εταιρεία και ο Χάρης Φωτίου ανέλαβε την προεδρία, προσδοκώντας ότι θα φέρει νέο αέρα. Δύο μέρες μετά την ανακοίνωση, το ενδιαφέρον δεν βρίσκεται πια στο πρόσωπο που αποχωρεί, αλλά στη θέση που μένει ανοικτή.

Ο Ανδρέου είχε οριστεί επί Πρόδρομου Πετρίδη, σε περίοδο με άλλες ισορροπίες και άλλους συσχετισμούς. Η αποχώρησή του λύνει ένα ζήτημα που, αργά ή γρήγορα, θα ερχόταν στο τραπέζι. Το ουσιαστικότερο, όμως, είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν δείχνει διάθεση να τρέξει άμεσα για αντικαταστάτη. Και αυτό, στην παρούσα συγκυρία, δεν είναι λεπτομέρεια, αλλά όλο το «ζουμί» στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Επαγγελματική δομή και στρατηγικός σχεδιασμός στο πλάνο Λιασή

Οι επαφές με τον Σάββα Λιασή, μετά και την υπογραφή συμφωνίας εμπιστευτικότητας, έχουν βάλει τον σύλλογο σε φάση αναμονής σοβαρών αποφάσεων. Αν η διαδικασία προχωρήσει, ο υποψήφιος επενδυτής εννοείται πως δεν θα μείνει θεατής σε επιλογές που αγγίζουν θεσμικές θέσεις, σχέσεις επιρροής και εκπροσώπηση στα κέντρα αποφάσεων του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό η κενή καρέκλα στην ΚΟΠ, έχει βαρύτητα. Δεν δηλώνει αμηχανία, αλλά «φωτογραφίζει» ότι ο ΑΠΟΕΛ αποφεύγει να δημιουργήσει νέα δέσμευση πριν ξεκαθαρίσει αν η επόμενη μέρα θα γραφτεί με τον Λιασή σε ρόλο ισχύος.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2026-05-21T07:27:00+02:00
Go to Top