Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Κλείνει στην ομάδα του Κετσπάγια ο Μπα με οικονομικό όφελος και ποσοστό μεταπώλησης

ΑΠΟΕΛ: Κλείνει στην ομάδα του Κετσπάγια ο Μπα με οικονομικό όφελος και ποσοστό μεταπώλησης

Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλγκασίμ Μπα από τον ΑΠΟΕΛ στη Ντιναμό Τιφλίδας, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Ο 23χρονος επιθετικός βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της γεωργιανής ομάδας. Ο Γεωργιανός τεχνικός είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή μετά την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε ως δανεικός στην ομάδα του Ύψωνα και είχε δώσει θετική εισήγηση για την απόκτησή του.

Η νεότερη εξέλιξη φέρνει τη μεταγραφή προ των πυλών, καθώς η Ντιναμό Τιφλίδας προχωρά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΑΠΟΕΛ για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Οι «γαλαζοκίτρινοι» αναμένεται να αποκομίσουν οικονομικό όφελος από την παραχώρηση του Μπα, ενώ στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και ποσοστό μεταπώλησης στο ενδεχόμενο μελλοντικής πώλησης.

Για τον ΑΠΟΕΛ η συγκεκριμένη εξέλιξη κρίνεται θετική τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα ενόψει της νέας σεζόν, με τη διοίκηση να εξασφαλίζει άμεσο οικονομικό αντάλλαγμα αλλά και προοπτική πρόσθετων εσόδων στο μέλλον.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Αλγκασίμ Μπα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γεωργία, αποτελώντας ακόμη μία επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια από την κυπριακή αγορά για τη νέα Ντιναμό Τιφλίδας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2026-06-24T07:46:00+02:00
Go to Top