ΑΠΟΕΛ: Σοκ με Παναγιώτη Καττιρτζή – Ρήξη χιαστού στο ίδιο γόνατο

Σκληρό χτύπημα της μοίρας για τον Παναγιώτη Καττιρτζή, καθώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με τον πιο δυσάρεστο τρόπο.
Ο νεαρός διεθνής άσος του ΑΠΟΕΛ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία (MRI) μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων και τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ίδιο πόδι στο οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά και το περασμένο καλοκαίρι.
Η εξέλιξη αυτή προκαλεί τεράστια απογοήτευση, καθώς ο Καττιρτζής είχε μόλις επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από πολύμηνη αποχή, σκληρή δουλειά και καθημερινό αγώνα για να επανέλθει στα γήπεδα. Αντί να απολαμβάνει την επιστροφή του και να διεκδικεί μια θέση στα πλάνα του ΑΠΟΕΛ και της Εθνικής, καλείται ξανά να περάσει τον δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης.
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει πού θα πραγματοποιηθεί η χειρουργική επέμβαση, με το ενδεχόμενο να μεταβεί στο εξωτερικό να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.



