Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Στο ακουστικό για Πιέρο Σωτηρίου

ΑΠΟΕΛ: Στο ακουστικό για Πιέρο Σωτηρίου

ΑΠΟΕΛ: Στο ακουστικό για Πιέρο Σωτηρίου

Αγωνία επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ ενόψει των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Πιέρος Σωτηρίου το μεσημέρι της Τρίτης (25/11). Ο Κύπριος επιθετικός αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με την ΑΕΛ, καθώς ένιωσε έντονη ενόχληση σε προσπάθεια μαρκαρίσματος του Κονσεϊσάο, προκαλώντας άμεσα ανησυχία στο τεχνικό επιτελείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς το πρόβλημα δείχνει να αφορά μυϊκό τραυματισμό. Το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής συνέχισε να αισθάνεται πόνο και τη Δευτέρα ενισχύει την άποψη ότι δύσκολα θα πρόκειται για κάτι επιπόλαιο.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας αναμένεται αργά το απόγευμα της Τρίτης και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέγεθος της ζημιάς και τον χρόνο απουσίας. Στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη απώλεια του πρώτου σκόρερ και πιο σταθερού επιθετικού τους όπλου θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα, ειδικά σε μια περίοδο που η ομάδα αναζητά άμεση επιστροφή στις νίκες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την ΑΕΛ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2025-11-25T10:32:00+02:00
Go to Top