ΑΠΟΕΛ: Τέσσερα κομμάτια ακόμη στο παζλ – Φιλικό με Κηφισιά στο ΓΣΠ


Ο ΑΠΟΕΛ δεν τελείωσε. Για να ακριβολογούμε, ούτε καν πλησίασε ακόμη στο σημείο να βάλει τελεία στο μετεγγραφικό του καλοκαίρι. Ένα μήνα πριν κλείσει το παράθυρο, ο Ζήσης Βρύζας έχει μπροστά του τουλάχιστον τέσσερα κομμάτια για να ολοκληρώσει το παζλ, με το ένα να βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν.
Ο Φακούντο Πέρες πήρε το αεροπλάνο για Κύπρο, περνά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ανακοινωθεί με συμβόλαιο έως το 2028. Ο Αργεντινός έρχεται για τη θέση του αμυντικού μέσου, του «6αριού», προσθέτοντας μία ακόμη επιλογή στην καρδιά του κέντρου.
Στο μπλοκάκι του αθλητικού διευθυντή υπάρχουν άλλες τρεις βασικές κινήσεις. Πρώτα, τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τον Βιντ Μπέλετς και θα συνθέσει μαζί του το δίδυμο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακολουθεί «8άρι», με διαφορετικό ρόλο και χαρακτηριστικά από τον Πέρες, ενώ στο πλάνο βρίσκεται ασφαλώς και η απόκτηση επιθετικού.
Στις δύο τελευταίες εκκρεμότητες, ο Βρύζας δεν δείχνει (έντονη) διάθεση να βιαστεί. Εφόσον χρειαστεί, θα περιμένει ώστε να βρει καλύτερες περιπτώσεις και συμφωνίες που θα εξυπηρετούν πραγματικά το αγωνιστικό και οικονομικό πλάνο. Υπάρχει, παράλληλα, ο αστερίσκος που είχε βάλει ο ίδιος από την ημέρα της παρουσίασής του: οι επόμενες κινήσεις συνδέονται και με πιθανές αποχωρήσεις. Εάν αδειάσει θέση ή αλλάξει η ισορροπία του ρόστερ, είναι πιθανό να προκύψει επιπλέον ανάγκη. Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν οι Λημνιός, Αγγελόπουλος, Πεδρόσο, Γκαρσία, Σάστρε, Τζούρισιτς και Μαντούκα, με τον Πέρες να ακολουθεί.
Διαβάστε επίσης: Η ρήτρα του Κόρμπου φέρνει χρήμα στον ΑΠΟΕΛ
Εν τω μεταξύ, το πρώτο ουσιαστικό ραντεβού του νέου ΑΠΟΕΛ με τον κόσμο του είναι απόψε. Η Κηφισιά έρχεται στο ΓΣΠ για το φιλικό που αρχίζει στις 20:00 και οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων θα δουν για πρώτη φορά αγωνιζόμενα αρκετά από τα νέα αποκτήματα. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ.


