Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Βρόντης: «Δεν υπήρχε ζήλια στην Ομόνοια Αραδίππου – Θέλω να βελτιωθώ στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Στυλιανός Βρόντης αναδείχτηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής στην πρώτη κατηγορία, καθώς έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ομόνοια Αραδίππου στα «σαλόνια».

Ο νεαρός άσος (20 ετών) μίλησε αποκλειστικά στον Supersport104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή. Ο Βρόντης αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, αλλά και στις φιλοδοξίες του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το πρώτο σχόλιο: «Στον ΑΠΟΕΛ είναι εντολή να επιστρέψουν οι δανεικοί παίκτες, λόγω του ότι μας μένει ένα χρόνο συμβόλαιο. Για να μείνεις δανεικός πρέπει να έχεις παραπάνω από ένα χρόνο συμβόλαιο, εγώ έχω μέχρι το 2026. Με ενδιαφέρει η Εθνική ομάδα, είμαι έτοιμος και όποτε με καλέσουν θα βρίσκομαι εκεί».

Είσαι έτοιμος για τον ΑΠΟΕΛ; «Ναι, νιώθω έτοιμος. Στη φετινή σεζόν ένιωθα βασικό στέλεχος μίας ομάδας και αυτό άλλαξε λίγο τη νοοτροπία μας και πως μπορούμε να βοηθήσουμε μία ομάδα. Η αλήθεια είναι πως έπαιξα 18 παιχνίδια. Πλέον, έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε μετά τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές. Θέλω να βελτιωθώ και να επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ, έχοντας ρόλο στην ομάδα».

Για τη φετινή σεζόν: «Πήρα παιχνίδια και ήταν σημαντικό, με βοήθησε αρκετά. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αν κάποιος είναι εκτός πλάνων αξίζει να πάει δανεικός. Όταν είσαι στην ομάδα σου, αναζητάς ευκαιρία, εάν είσαι συνεχώς δανεικός δεν πρόκειται να πάρεις ευκαιρία. Η Ομόνοια Αραδίππου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δικαίως μείναμε στην κατηγορία. Όταν πήγαμε το καλοκαίρι, ίσως να μην πιστεύαμε στην παραμονή ούτε εμείς που ήμασταν μέσα στην ομάδα. Στα φιλικά φαινόταν ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Δεν υπήρχε ζήλια στην ομάδα, είχε υγεία η Ομόνοια Αραδίππου».

Για τον Μάρτινς: «Τον γνωρίζω, είναι άνθρωπος που δουλεύει αρκετά και οι προπονήσεις είναι δυνατές. Μου αρέσει η πειθαρχία του, ο τρόπος που δουλεύει και η ενέργεια που δείχνει στην ομάδα, ενώ και η αφοσίωση του είναι σημαντική. Η απομάκρυνση από την Ομόνοια Αραδίππου είναι σημαντική, αλλά θα βρουν έναν αντάξιο».

Για τη βράβευση: «Για το βραβείο των Ελπίδων ο προπονητής είναι εκείνος που αποφάσισε, ενώ για το άλλο βραβείο ήταν διπλή η ευχαρίστηση, καθώς με ψήφισαν οι προπονητές».

Για τον Κούτσακο και την Εθνική: «Έβαλε έξι τέρματα και το αξίζει, η κλήση του δείχνει την αναγνώριση των κόπων του».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Την προηγούμενη φορά είπα ότι η Πάφος FC θα πάρει νταμπλ, ωστόσο και η ΑΕΚ να το πάρει δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2025-05-22T08:59:00+02:00
Go to Top