Εξέλιξη με τον Κάνο: Δεν μπορεί να εγγραφεί – Ποιά ομάδα ενδιαφέρεται

Στο στόχαστρο της Ουνιβερσιτάριο ο Λαουτάρο Κάνο
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αργεντίνικο Τύπο, η Ουνιβερσιτάριο εξετάζει δύο επιλογές για την ενίσχυση της θέσης του αριστερού μπακ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΛ Λεμεσού και της Ομόνοιας Αραδίππου, Λαουτάρο Κάνο, να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους.
Ο 23χρονος Αργεντινός, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Βέλες Σάρσφιλντ και έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής και έμεινε ελεύθερος με την ολοκλήρωση της σεζόν 2025-26 στην Κύπρο, επέστρεψε στην πατρίδα του και εδώ και μερικές εβδομάδες προπονείται με την Μπάνφιλντ, ωστόσο ο σύλλογος δεν μπορεί να εγγράψει νέους ποδοσφαιριστές λόγω των περιορισμών που του έχουν επιβληθεί από τη FIFA.
Ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ, αριστερός χαφ, αλλά και ως εξτρέμ στην ίδια πλευρά. Μετά την παρουσία του στη δεύτερη ομάδα της Βέλες, πήρε τον δρόμο για την Κύπρο, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΑΕΛ Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια Αραδίππου.
Με την τελευταία κατέγραψε 29 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ. Η δεύτερη επιλογή για την Ουνιβερσιτάριο είναι ο 27χρονος Παναμέζος αριστερός μπακ, Χόρχε Αμπντιέλ Γκουτιέρες Κορνέχο, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα του Παναμά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.



