Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Αίσθηση μου πως θα πάνε όλα καλά με τον ΑΠΟΕΛ» (δεδομένα για Κοκόριν-Μαγιαμπέλα)

«Αίσθηση μου πως θα πάνε όλα καλά με τον ΑΠΟΕΛ» (δεδομένα για Κοκόριν-Μαγιαμπέλα)

Αισιόδοξος για το ντέρμπι του Άρη με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ την προσεχή Κυριακή δήλωσε ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, τόνισε πως είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για συμμετοχή των Κοκόριν και Μαγιαμπέλα. Επιστρέφουν οι Μπρόρσον και Μόντνορ, ενώ δεν υπολογίζονται οι Στρούσκι και Μποάκι.

Όσα δήλωσε ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης:

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε όσο ποτέ άλλοτε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη για να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη να επανέλθει στις επιτυχίες. Έχω την αίσθηση ότι θα πάνε όλα καλά την Κυριακή. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, δεν έχει αλλάξει».

Αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Πίεση πάντα υπάρχει. Και στο περσινό πρωτάθλημα κυνηγούσαμε μέχρι να φτάσουμε στην 1η θέση. Αυτή η πίεση είναι ωφέλιμη, είναι κάτι που συνήθισαν οι ποδοσφαιριστές. Η πίεση πάντα υπάρχει στον Άρη».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφουν οι Μπρόρσον και Μοντνόρ που έλειχαν λόγω τιμωρίας με την ΑΕΚ. Στρούσκι και Μποάκι ακόμη δεν είναι έτοιμοι. Περιμένουμε τους Μαγιαμπέλα και Κοκόριν. Έκαναν κάποιο μέρος της προπόνησης και αύριο θα αποφασίσει ο προπονητής μας αν θα μπουν στην αποστολή. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-08T11:21:46+02:00
Go to Top