Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ο ΑΠΟΕΛ σε ένα ντέρμπι-παζλ

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι παίκτες του προετοιμάζονται ενόψει του πιο κρίσιμου αγώνα της σεζόν, καθώς το ματς απέναντι στην Ομόνοια θα κρίνει πολλά πριν τον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται για έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της σεζόν, το ντέρμπι με την Ομόνοια, την Κυριακή στις 19:00. Ματς που δεν φέρει μόνο την αγωνιστική βαρύτητα ενός τοπικού ντέρμπι, αλλά και σημαντικές ψυχολογικές προεκτάσεις, καθώς τρίτη συναπτή νίκη θα δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του τελικού του πρωταθλήματος. Στόχος είναι ασφαλώς η νίκη που θα χαρίσει και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας στην τελευταία αγωνιστική με την ΑΕΚ (εάν κι εφόσον κερδίσει αύριο την Ανόρθωση).

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αντιμετωπίζει ομολογουμένως τακτικές προκλήσεις, ειδικά λόγω της απουσίας του Μαρκίνιος και των αμφιβολιών που αφορούν τη χρησιμοποίηση δύο παικτών που είναι στο όριο καρτών.

Η τακτική στο επερχόμενο παιχνίδι μοιάζει με παζλ, με τον Πορτογάλο προπονητή να μπορεί να κινηθεί σε διάφορες κατευθύνσεις. Ο Εντονγκαλά μπορεί να μεταφερθεί στην αριστερή πλευρά, με τον Τάσο Δώνη να κινείται δεξιά, ενώ ο έμπειρος Γιώργος Εφραίμ είναι άλλη επιλογή για τα άκρα της επίθεσης.

Στον ανασταλτικό τομέα, οι Τσεμπάκ και Κοσταντίνοφ βρίσκονται στο όριο των κιτρίνων καρτών, πράγμα που εγείρει το ενδεχόμενο της ανάγκης για αλλαγές. Η επιλογή να μην ρισκάρει κάποιον από τους δύο ή και τους δύο, θα μπορούσε να δώσει πιο επιθετικό σχήμα, ενσωματώνοντας τους Βιγιαφάνιες και Ζέφτε στην αρχική ενδεκάδα.

Προετοιμασία και διαχείριση ενόψει τελικού

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο ντέρμπι, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει σύντομη περίοδο ξεκούρασης λόγω του Πάσχα, πριν επιστρέψει στις προπονήσεις με ενισχυμένη διάθεση. Η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, παιχνίδι που πιθανότατα θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Η ψυχολογική διαχείριση και η φυσική κατάσταση θα είναι κρίσιμα στοιχεία, καθώς ο τελικός αγώνας απαιτεί την απόλυτη αφοσίωση και συγκέντρωση από κάθε μέλος της ομάδας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-27T08:26:33+02:00
Go to Top