Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Έφτασε στη βρύση, θέλει να ξεδιψάσει!

ΑΠΟΕΛ: Έφτασε στη βρύση, θέλει να ξεδιψάσει!

Οι κόποι μίας σεζόν και η επιθυμία πέντε ολόκληρων χρόνων παίζονται σε δύο ενενηντάλεπτα για τον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι έφθασαν στην πηγή, αλλά το ζητούμενο είναι να ξεδιψάσουν. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο προέρχεται από ξηρασία τεσσάρων χρόνων σε τίτλους και εφόσον δεν καταφέρει να επιστρέψει στο Έβερεστ του κυπριακού ποδοσφαίρου θα ισοφαρίσει το δεύτερο μεγαλύτερο αρνητικό σερί χωρίς επιτυχίες στην ιστορία της!

Στον Αρχάγγελο, ούτε που θέλουν να σκέφτονται κάτι τέτοιο. Είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν τη δουλειά και να πανηγυρίσου το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα είναι γαλαζοκίρινο για περισσότερα από τα 2/3 της σεζόν. Όμως, σημασία έχει να παραμείνει στα ίδια χρώματα στο τέλος του μαραθωνίου.

Εάν κερδίσει η ΑΕΚ την αποδεκατισμένη Ανόρθωση των χιλίων προβλημάτων, τότε ο τίτλος θα κριθεί σε «τελικό» πρωταθλήματος στο ΓΣΠ στις 11 Μαΐου. Ο ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι, καθώς προηγείται των κιτρινοπράσινων στη βαθμολογία με έναν βαθμό και θέλει να κρατήσει το πλεονέκτημα. Για να τα καταφέρει πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ομόνοιας, στο τέταρτο και τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει να διαχειριστεί την απουσία του τιμωρημένου Μαρκίνιος, με τον Τάσο Δώνη να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του. Απ’ εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί η χρησιμοποίηση των Κοσταντίνοφ και Τσεπάκ, καθώς είναι στο όριο κίτρινων καρτών. Εφόσον δεν παίξει ο Βούλγαρος, ένας εκ των Βιγιαφάνιες, Μεχρί και Σατσιά θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ στο ενδεχόμενο που προφυλαχθεί ο Μαροκινός μπακ θα ενεργοποιηθεί ο Ζέφτε.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-27T20:47:37+02:00
Go to Top