ΑΠΟΕΛ: Από τους 4 βαθμούς στην αντεπίθεση


Το ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, ασφαλώς και δεν ήταν αυτό που προσδοκούσαν στον «Αρχάγγελο». Οι γαλαζοκίτρινοι, συγκέντρωσαν μόλις τέσσερις βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Έχασαν από ΑΕΚ και Ανόρθωση, ξέσπασαν επί της ΑΕΛ και έμειναν στο «Χ» με τον Απόλλωνα. Τα σκαμπανεβάσματα ήταν εμφανή και είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί από νωρίς πολύτιμο έδαφος.
Η διακοπή προσφέρει στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου χρόνο για ανασύνταξη, πριν από μία σημαντική διαδρομή 12 αγώνων μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Η αρχή γίνεται στο ΓΣΠ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και ακολουθεί η Πάφος FC εκτός έδρας. Στη συνέχεια, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ομόνοια 29Μ, ακολούθως πηγαίνει στην έδρα της Ομόνοιας Αραδίππου και επιστρέφει στο ΓΣΠ για τον Άρη, πριν από το «αιώνιο» ντέρμπι με την Ομόνοια.
Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του Πεδρόσο
Ακολουθούν η Κρασάβα ΕΝΥ εντός, η Καρμιώτισσα εκτός και ο Ολυμπιακός εντός. Έπειτα έρχεται η ΑΕΚ στο ΓΣΠ, ενώ το 2026 ολοκληρώνεται με την ΑΕΛ στο Στάδιο «Άλφαμεγα» και το νέο έτος αρχίζει με την Ανόρθωση εντός έδρας.
Συνολικά, οκτώ από τα 12 παιχνίδια θα διεξαχθούν στο ΓΣΠ και τέσσερα εκτός. Η έδρα για τους γαλαζοκίτρινους αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια για ανάκαμψη. Για τον ΑΠΟΕΛ, άλλωστε, το ζητούμενο είναι ξεκάθαρο, αφού χρειάζεται περισσότερη σταθερότητα και ένα σερί αποτελεσμάτων για την κάλυψη του χαμένου εδάφους.


