Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Για να φτάσει πιο κοντά στο 29ο!

Με αποφασιστικότητα, πάθος και καθαρό μυαλό προσεγγίζει το αποψινό (19:30) παιχνίδι με τον Άρη ο ΑΠΟΕΛ, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη

Βαθιές ανάσες. Βαθιές εισπνοές και αναπνοές. Κάπως έτσι ξύπνησε σήμερα ο ΑΠΟΕΛίστας, ο οποίος ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι που θα τον φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η αγωνία τόσο για όσους θα επιλέξουν να πάνε γήπεδο όσο και γι’ αυτούς που θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση και την ζεστασιά του σπιτιού τους είναι τεράστια.

Με βάση τα δεδομένα, την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες αλλά και την δύναμη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, θα έδινε κανείς το προβάδισμα στην ομάδα της Λευκωσίας. Δεν λειτουργούν όμως έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και το γνωρίζουν πολύ καλά οι γαλαζοκίτρινοι.

Φασουλιώτης: «Δεν θέλω οι παίκτες να φιλούν το σήμα»

Το κίνητρο του Άρη για να κερδίζει τον ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλο, οπότε το έργο για βαθμολογικό κέρδος για την ομάδα της Λευκωσίας μόνο εύκολο δεν θα είναι. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και καθαρό μυαλό σε ολόκληρο το ενενητάλεπτο, όπως επίσης και πάθος, ένταση και αποφασιστικότητα.

Ο κόσμος από την πλευρά του θα δίνει τον ρυθμό, πάνω στον οποίο καλούνται να «χορέψουν» οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, πανηγυρίζοντας στο τέλος της ημέρας μια πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη. Όλοι το θέλουν, όλοι το επιθυμούν, μένει αυτό να γίνει και πράξη στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-21T09:18:32+02:00
Go to Top