Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Δεν έχει «πρέπει να είναι προσεκτικοί» με την Ομόνοια

ΑΠΟΕΛ: Δεν έχει «πρέπει να είναι προσεκτικοί» με την Ομόνοια

Οι δύο πιο κρίσιμες υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν βρίσκονται μπροστά του. Πρώτα η Ομόνοια και ύστερα η ΑΕΚ.

Αν το τελευταίο παιχνίδι με τους κιτρινοπράσινους θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- «τελικός» πρωταθλήματος, τότε το προτελευταίο με τους πράσινους είναι «ημιτελικός». Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν το τρίποντο την ερχόμενη Κυριακή για να διατηρήσουν την πρωτιά τους.

Έτσι θα ερίζουν και στην ισοπαλία για να στεφθούν πρωταθλητές στο παιχνίδι με τους Λαρνακείς, σε περίπτωση που αυτοί με τη σειρά τους επιβεβαιώσουν τα -συντριπτικά υπέρ τους- προγνωστικά απέναντι στην Ανόρθωση.

Είναι τέτοια η σημασία του τυπικά εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια, που όσοι θα παίξουν θα χρειαστούν το μαχαίρι στα δόντια. Είναι γι’ αυτό που είναι άξιον απορίας το πώς θα διαχειριστεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο τους Γκιόργκι Κοσταντίνοφ και Ισάμ Τσεπάκ.

Αμφότεροι βρίσκονται στο όριο καρτών και σε περίπτωση που «κιτρινιστούν» θα απουσιάσουν κόντρα στην ΑΕΚ. Το να χρησιμοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή και να είναι προσεκτικοί μπας και τιμωρηθούν δεν αποτελεί επιλογή.

Επομένως είτε θα πάρει το ρίσκο ο Πορτογάλος προπονητής να τους ρίξει στο «αιώνιο» είτε θα προτιμήσει αντικαταστάτες, που θα βάζουν το πόδι στη φωτιά δίχως να έχουν στο μυαλό το προδιαγραφόμενο «τελικό». Σε αυτό το ενδεχόμενο είναι πιθανόν να επιλεγούν οι Λούκας Βιφιαφάνιες και Ζέφτε Βιτάλ στη θέση τους.

Κάτι που θα κάνει τρεις τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού ο Μαρκίνιος είναι «κιτρινισμένος» και τη θέση του θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Τάσος Δώνης.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-25T19:17:00+02:00
Go to Top