Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Κβιλιτάια, ο… χορευτής του ΓΣΠ

ΑΠΟΕΛ: Κβιλιτάια, ο… χορευτής του ΓΣΠ

Στις εξέδρες του ΓΣΠ, ένας άνεμος θριάμβου φύσηξε αγρίως την ώρα που ο Γκιόργκι Κβιλιτάια ανέλαβε να γράψει την ιστορία του αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Με την αύρα του πρωταγωνιστή, ο Γεωργιανός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, έδωσε το σύνθημα για πανηγυρισμούς, κυριαρχώντας στο παιχνίδι με την ευφυΐα και την τεχνική του.

Όπως ένας ζωγράφος απλώνει τα χρώματά του σε καμβά, έτσι και ο διεθνής άσος ανέδειξε τις αρετές του στον αγωνιστικό χώρο. Η κεφαλιά του στο πρώτο γκολ δεν ήταν απλά επαφή με την μπάλα, αλλά έκρηξη δύναμης στον αέρα. Το δεύτερο τέρμα, ένα απίστευτο σόλο, ήταν ένα μπαλέτο μεταξύ των αντίπαλων στόπερ, όπου ο «Κβίλι» επέδειξε την απίστευτη ικανότητά του.

Από το πέναλτι που κέρδισε και στη συνέχεια εκτέλεσε ο ίδιος, έστω κι αν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, μέχρι την αποθέωση που του επεφύλαξαν οι οπαδοί κατά την αλλαγή του, κάθε στιγμή του στο γήπεδο ήταν επιβεβαίωση της αξίας του.

Ο Κβιλιτάια, ο ήρωας των γαλαζοκίτρινων, τώρα στο ζενίθ της καριέρας του, φαίνεται αποφασισμένος να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στον τίτλο. Κάθε γκολ, κάθε τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο, κάθε χειροκρότημα των θεατών, συνθέτουν την εικόνα ενός παίκτη που δεν αποζητά απλώς να κατακτήσει τίτλους, αλλά να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-21T21:31:52+02:00
Go to Top