Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Κυριαρχικός, ουσιαστικός και πρώτος!

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος του Άρη και δίκαια πήρε τη νίκη (2-0) μέσα στο ΓΣΠ για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος στη διαδικασία των «play-offs». Οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν ένα «τρίποντο» χρήσιμο το οποίο τους «κρατάει» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (ΕΔΩ), δίχως ουσιαστική διαφορά από την ΑΕΚ, η οποία ακολουθεί στο -1.

Αυτό δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές της «γαλαζοκίτρινης» οικογένειας, οι οποίοι «κοιτούν» τη δουλειά τους. Ποια είναι αυτή; Το δύο στα δύο και οι έξι (6) βαθμοί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του «μαραθωνίου». Με αυτό το τρόπο, ο ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο θα είναι πρωταθλητής.

Όσον αφορά τον αγώνα στο ΓΣΠ κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές. Οι ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού ήταν σε εξαιρετική κατάσταση σε άμυνα και επίθεση, κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου. Στην ουσία δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου η ομάδα της Λευκωσίας από τους «πράσινους», ενώ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα στις ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως με τον Κβιλιτάια που σημείωσε ένα άκυρο τέρμα, ενώ βρήκε και μία (1) φορά το δοκάρι του Άλβες σε εκτέλεση πέναλτι!

Το πρόσωπο του ΑΠΟΕΛ ήταν κυριαρχικό και αυτό ευελπιστούν οι φίλαθλοι να εμφανίσει και στις επόμενες δοκιμασίες του «μαραθωνίου», ξεκινώντας από το «αιώνιο» της επόμενης αγωνιστικής, έστω και δίχως τον Μαρκίνιος που μπορεί να λείψει λόγω καρτών εάν πάρει τούτη την απόφαση ο προπονητής της ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν τελείωσε μετά το πέρας της αγωνιστικής ημέρας, όμως όσο πλησιάζουμε στο τέλος, οι «γαλαζοκίτρινοι» δείχνουν να μην «ζαλίζονται» από την πρώτη θέση, άλλωστε είναι έμπειροι ως ομάδα, τόσα πρωταθλήματα έχουν κατακτήσει στο παρελθόν και επιθυμούν να βάλουν άλλο ένα στη συλλογή τους, «σπάζοντας» το «μηδέν» στους τίτλους που υπάρχει από το 2019 και μετά, εκεί όπου κατακτήθηκε για τελευταία φορά ως τη δεδομένη χρονική στιγμή η κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-21T21:29:00+02:00
Go to Top