Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Τελικός… πριν τον τελικό!

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Κυριακή στο ΓΣΠ η ώρα 19:00 την Ομόνοια και στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, η οποία θα φέρει την ομάδα ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Αυτή την στιγμή το +1 μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή διαφορά, δεν παύει να δίνει (εφόσον παραμείνει και στην τελευταία αγωνιστική) όμως ένα μικρό πλεονέκτημα, το οποίο επιτρέπει στον ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει το πρωτάθλημα ακόμα και με ισοπαλία με την ομάδα της Λάρνακας.

Βεβαίως το καθετί στην ώρα του και ιδιαίτερα από τη στιγμή που προηγείται ο αγώνας με την Ομόνοια. Το αναφέραμε αρκετές φορές και είναι μια πραγματικότητα ότι όταν οι γαλαζοκίτρινοι φτάσουν τα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης με βάση και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών τους, τότε δύσκολα ομάδα μπορεί να τους κερδίσει.

Αποδείχτηκε άλλωστε ακόμα μια φορά και στο παιχνίδι με τον Άρη, όπου η ομάδα της Λευκωσίας θα μπορούσε να κερδίσει με ακόμα μεγαλύτερο σκορ αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμη στην τελική της προσπάθεια.

Παρόμοια εμφάνιση θέλει να δει και στο ντέρμπι με την Ομόνοια ο Σα Πίντο, ο οποίος τόνισε και στους ίδιους τους παίκτες ότι αν παρουσιαστούν με την ίδια ενέργεια και πάθος όπως πριν από μερικές μέρες, δεν έχουν να ανησυχούν για το κατά πόσο θα πάρουν ή όχι τη νίκη.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-26T10:43:10+02:00
Go to Top