Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Το… ερωτηματικό με Βιγιαφάνιες και Σαρφό (πιθανή 11άδα)

Δοκίμασε διάφορα κατά την διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο όσον αφορά στο αρχικό σχήμα που θα επιλέξει, έχοντας ωστόσο την ίδια στιγμή και το πολύ καλό παράδειγμα της αγωνιστικής παρουσίας των ποδοσφαιριστών του απέναντι στην Πάφο στο προηγούμενο ματς.

Υπήρχαν μερικά μικρά ερωτηματικά σχετικά με τις θέσεις ενός και δύο ποδοσφαιριστών για το αποψινό ντέρμπι με τον Άρη (19:00), με τον Βιγιαφάνιες να έχει πάρα πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός αντί του Σαρφό.

Η άλλη σκέψη είναι να κάνει με την χρησιμοποίηση του Ζέφτε στο αριστερό άκρο αντί του Σούσιτς, με την λογική να λέει ότι θα κρατήσει τον ίδιο σχηματισμό αμυντικά όπως και με την Πάφο.

Με αυτά τα δεδομένα ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από την εστία, οι Σούσιτς, Πέτροβιτς, Ντβάλι και Τσεπάκ θα αποτελούν την αμυντική τετράδα ενώ στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Πέτροβιτς, Ντάλσιο και Βιγιαφάνιες, εκτός κι αν προτιμηθεί και πάλι ο Σαρφό.

Στην μεσοεπιθετική γραμμή ο Μαρκίνιος θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο, ο Εντονγκαλά που φαίνεται να ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στα δεξιά και ο Κβιλιτάια στην κορυφή της επίθεσης.  Τις δικές του πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα έχει και ο Δώνης, αλλά είναι κάπως λιγότερες σε σχέση με αυτές του Εντονγκαλά.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-21T15:03:19+02:00
Go to Top