Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Σα Πίντο

Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη (10.03,19:00) και θέλει τη δεύτερη διαδοχική νίκη στα πλέι οφ προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από τον επικείμενο αντίπαλο (+9) και να θέσει σε πιο στέρεες βάσεις την πορεία κατάκτησης του τίτλου.

Σημαντικό ντέρμπι έχει ο ΑΠΟΕΛ την προσεχή Κυριακή, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη Λεμεσού, όπου μια ενδεχόμενη νίκη θα αυξήσει τη διαφορά από τον αντίπαλο στο +9.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής τα όσα σκέφτεται για το βασικό σχήμα, αλλά και την τακτική που θα ακολουθήσει στο ματς της Κυριακής. Ο Πορτογάλος προπονητής γνωρίζει την κρισιμότητα του προσεχούς ματς και θεωρεί πως οι παίκτες του μπορούν να πάρουν τη νίκη, η οποία θα γιγαντώσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Παράλληλα, θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Κοσταντίνοφ, ο οποίος απουσίασε από το προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφο. Ο Βούλγαρος μέσος, αισθάνεται καλύτερα, το πρήξιμο στον αστράγαλο έχει υποχωρήσει ωστόσο δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα βρίσκεται σε εκείνη την κατάσταση που θα του επιτρέψει να πάρει φανέλα βασικού. Επίσης, θα ξεκαθαρίσει η ετοιμότητα του Ντονγκαλά, ο οποίος έγινε αλλαγή στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Κονγκολέζος θα είναι πανέτοιμος.

Με αυτά και με αυτά, η αυριανή και τελευταία προπόνηση των «γαλαζοκιτρίνων» της Λευκωσίας αναμένεται να είναι ενδεικτική των προθέσεων του Σα Πίντο όσον αφορά τις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Δεδομένοι, πάντως, θεωρούνται οι Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Τσεπάκ, Ντάλσιο, Μαρκίνιος και Βιγιαφάνιες. Πριν από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, υπενθυμίζουμε, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Ομόνοια.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-08T12:24:44+02:00
Go to Top