Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Μερκής για Τραμετσάνι: «Έβλεπε κάθε μας κίνηση με drone. Μου θύμωσε. Σε κοίταζε και γονατούσες» (vid)

Το τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής «The Ball Boyz» στην Cablenet προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου. Ένα νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο με MV Guest αυτή τη βδομάδα τον Γιώργο Μερκή, με τον πρώην άσο του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ ο οποίος θυμάται παλιές ιστορίες που μοιράζουν γέλιο.

Ανάμεσα σε άλλα, αποκαλύπτει πως ο Πάολο Τραμετσάνι παρακολουθούσε τα πάντα από τις προπονήσεις μέσω κάμερας drone και μια φορά μάλιστα προειδοποίησε αυστηρά τον Μερκή επειδή τον είδε να μιλάει με τον γυμναστή Παύλο Κίναν για πάνω από ένα λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Μερκής: Λεπτομέρειες σοκ για την ππουνιά του Ενσούε στον Τραμετσάνι

Αρχικά είπε: «Αυτό με το drone αληθεύει. Το έβλεπε πολύ. Κάποιοι βάζουν κάμερες και GPS στις προπονήσεις, απλώς για να βάλουν. O Τραμετσάνι κάθεται και βλέπει όλες τις προπονήσεις από τα drone. Ακόμη και αν σου έλεγε να είσαι στη γραμμή και δεν ήσουν, το έβλεπε. Μια φορά συνέβη κάτι και εκεί κατάλαβα ότι βλέπει όλες τις προπονήσεις. Μια φορά δεν μου άρεσε η προπόνηση, συζητούσα με τον γυμναστή τον Κίναν και του είπα να μας αφήσει λίγο να ησυχάσουμε λόγω κούρασης».

Και πρόσθεσε: «Μια μέρα που ακολούθησε, με κάλεσε στο γραφείο του ο Τραμετσάνι. Όταν σε έβλεπε στα μάτια γονατούσες, ήταν πολύ δυναμικός, έφτυνες το γέλιο. Μπήκα στο γραφείο του. Ανοικτό το κομπιούτερ και τα πόδια στο γραφείο και σφυρίζοντας μου είπε να κάτσω. Και μου έδειχνε την προπόνηση. “Βλέπεις την προπόνηση;”, με ρώτησε. Πετάει το drone. “Παίζουμε εδώ και εσύ για ένα λεπτό συζητάς με τον Κίναν”, μου είπε. Με ρώτησε αν έχω πρόβλημα με την προπόνηση και αν δεν μου αρέσει. Μου είπε πως επόμενη φορά που θα με ξαναέβλεπε, θα ήξερα τι θα ακολουθήσει. Μιλούσα με τον Ρέζα μια φορά και από πάνω μας πετούσε τον drone και του έλεγα να φύγει να μην μου μιλά “don’t speak to me, don’t speak to me”, του έλεγα, βλέπει τα πάντα».

Δείτε και ακούστε από το 54ο λεπτό και μετά:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-21T14:22:18+02:00
Go to Top