Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Μερκής: Λεπτομέρειες σοκ για τη ππουνιά του Ενσούε στον Τραμετσάνι

Το τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής «The Ball Boyz» στην Cablenet προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου. Ένα νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο με MV Guest αυτή τη βδομάδα τον Γιώργο Μερκή, με τον πρώην άσο του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ ο οποίος θυμάται παλιές ιστορίες που μοιράζουν γέλιο.

Ανάμεσα σε άλλα, αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες για το επεισόδιο ανάμεσα στον Εμίλιο Ενσούε και τον Πάολο Τραμετσάνι, όταν ο αμυντικός από τη Ισημερινή Γουινέα γρονθοκόπησε τον προπονητή του.

Αρχικά έσταξε μέλι για τον Ιταλό πρώην κόουτς των γαλαζοκίτρινων: «Ο Τραμετσάνι ήταν από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Όλοι έχουμε αδυναμίες, λάθη και πάθη ως άνθρωποι. Στην Κύπρο μάθαμε με το “’σεις” και με το “σας”, αν δούμε έναν άνθρωπο που είναι πιο έντονος, μονομιάς να δώσουμε πάνω του, να πούμε ότι εν πελλός… Ο Τραμετσάνι είχε πάρα πολλές γνώσεις, πολλή πειθαρχία, πήρε μια ομάδα με πολλά προβλήματα, χωρίς επιθετικούς και κατάφερε με τον Τάμαρι και τον Νατέλ να πάρει πρωτάθλημα και να πάει και μέχρι τον τελικό κυπέλλου».

Και συνέχισε για το επεισόδιο μεταξύ Ενσούε και Τραμετσάνι: «Δεν ήμουν εκεί στο επεισόδιο με τον Εμίλιο Ενσούε αλλά ήταν πολύ αστείο. Ο Ενσούε ήταν τραυματίας, ήταν μέσα. Ο προπονητής λόγω ζεστάματος δεν βγήκε καθόλου έξω το ζέσταμα το κάνει ο γυμναστής και μετά έρχεται ο προπονητής αλλά εκείνη τη μέρα δεν βγήκε καθόλου ο Τραμετσάνι».

Ακολούθως γίνεται ακόμη πιο αποκαλυπτικός: «Όταν πήγα μέσα, ο Ενσούε ήταν στο φυσιοθεραπευτήριο και όταν τον είδα τον παρακάλεσα να προσπαθήσει να παίξει, του είπα πόσο σημαντικός παίκτης είναι και να παίξει στο επόμενο παιχνίδι και πως πρέπει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα κλπ. Μου λέει “δεν νομίζω να παίξω, έβγαλα νοκ άουτ τον προπονητή, τον ππούνιαρα”. Ήταν εντελώς ψυχρός, έκανε φυσιοθεραπεία μόνος του. Ρώτησα τι έγινε, μου είπαν “έγινε χαμός εδώ”».

Aκολουθεί το βίντεο με ολόκληρη την εκπομπή. Από το 54ο λεπτό και μετά τα πιο πάνω:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-21T13:49:29+02:00
Go to Top