Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ομόνοια κάντο όπως το 2021!

Ο «τελικός» με την ΑΕΚ προ των πυλών (21/4, 19:00) και στο «τριφύλλι» πάνε για ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα για να κτυπήσουν ρέστα τίτλου!

Στις 19:00 απευθείας από Primetel και Gazzetta Cyprus το σπουδαίο ματς της Ομόνοιας με την ΑΕΚ Λάρνακας, τρεις στροφές πριν το φινάλε του συναρπαστικού πρωταθλήματος. Αφιλόξενη η «ΑΡΕΝΑ», αλλά οι «πράσινοι» με αύρα, δίψα και και αυτοπεποίθηση, πάνε να «ρίξουν» και αυτό το κάστρο». Ώστε να αποκτήσουν μεγάλη ισχύ στη μάχη του επίζηλου τίτλου.

Ναι η Ομόνοια είναι μέσα στο πρωτάθλημα! Σαφώς με λιγότερες πιθανότητες από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Αλλά με νίκη απόψε αυτές θα αυξηθούν κατακόρυφα πριν το νέο «κλάσικο». Με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει να… κερδίσει και αυτό το στοίχημα. Έχοντας κυριολεκτικά μεταμορφώσει την ομάδα με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα επί ημερών του, βάζοντας εκ νέου το πράσινο τρένο… στις ράγες. Με τη μοναδική ήττα να προέρχεται από την ΑΕΚ, πάει να «σπάσει και αυτή την κατάρα», διατηρώντας δυνατά την ομάδα του στο μεγάλο κόλπο γκρόσο! Έτσι απλα ! Με φάρο το ευτυχές 2021, στο οποίο η Ομόνοια πανηγύρισε για τελευταία φορά επί των Λαρνακέων στην Αρένα (1-0 με Παπουλλή). Νίκη που της επέτρεψε να πανηγυρίσει τον τίτλο πρωταθλήματος!

Τα «θέλω» του κόουτς

Σε ένα ματς πολύ ψηλών απαιτήσεων, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει και αυτή διακαώς το πρωτάθλημα, οι «πράσινοι» καλούνται να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Με στοχοπροσήλωση, βγάζοντας εντάσεις, εξυπνάδα, απαράμιλλο πάθος, σωστή πνευματική προσέγγιση και το «μάτι να γυαλίζει».

Με την μαγκιά του αρχηγού

Από την ομάδα των «πρασίνων» που κέρδισε τελευταία φορά την ΑΕΚ στην «Αρένα», πανηγυρίζοντας τον τίτλο, μόνο ο Κούσουλος ήταν και θα είναι βασικός.

Ο Γιάννης Κούσουλος είναι από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας σε παρουσία στο αρχικό σχήμα, αλλά και σε επίδοση. Το ξανά έγραψα ότι με τον Χάμπο, τον άτυχο Μπεζούς και τον Σεμέδο, είναι στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Και όντας πραγματικός αρχηγός θα διαδραματίσει άκρως σημαντικό ρόλο στις 4εις γραμμές και εκτός αυτών!

Τότε, ήταν και οι Φαμπιάνο, Λέσγιακς στην εντεκάδα , όμως τώρα ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος σταθερά στον πάγκο. Ακόμη, στους αναπληρωματικούς το 2021 ήταν οι Παναγιώτου, Κακουλλής και Λανγκ, από τους οποίους ο πρώτος θα είναι στους πρώτους έντεκα. Ο «Κούσου» λοιπόν θα ηγηθεί και της αποψινής προσπάθειας του «τριφυλλιού» να φθάσει στη μεγάλη νίκη, πρώτη φετινή επί της Λαρνακιώτικης ομάδας, που αν έρθει θα έχει όντως πολλαπλά ωφέλη. Με πρώτιστο να διατηρήσει με δυναμική την Ομόνοια σε τροχιά τίτλου. Οι «πράσινοι» στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στην έδρα της ΑΕΚ δέχθηκαν ισάριθμες ήττες. Με τον Αναστασίου όμως είναι αλλιώς! Με το «τριφύλλι», στα εκτός έδρας να μετρά το απόλυτο και ασφαλώς θα θελήσει να δώσει συνέχεια με τη μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη!

Με 2-3 αλλαγές

Γνωστά τα αγωνιστικά δεδομένα, με τις σημαντικότατες απουσίες των Κουλιμπαλί, Μπεζούς, εκτός επίσης οι Φαμπιάνο, Λανγκ, Φράνσον. Μέσα ο Κασάμα, για ποιοτικά λεπτά στην εξέλιξη του ματς. Στα της 11άδας, επικρατέστεροι οι Ουζόχο, Μάθιους, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Χαμάς, Μπασιρού, Κούσουλος, Χάμπος, Σεμέδο, Αλιούμ και Στεπίνσκι. Θέση διεκδικεί και ο Σίμιτς, είτε για το «φτερό», είτε ως επιτελικός. Το επίπεδο κούρασης, δυνάμεων κάποιων παικτών που είναι λίγο πλησίον να φθάσουν στα «κόκκινα», θα προσμετρηθεί από την τεχνική ηγεσία.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Ψάλτης, Μάθιους, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή.

Α.Γ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-21T11:17:48+02:00
Go to Top