Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Στο ΓΣΠ κόντρα στον πρωτοπόρο για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του α΄ ομίλου στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας και ο Άρης Λεμεσού είναι με την πλάτη στον τοίχο για να τερματίσει σε μία από τις προνομιούχες θέσεις, αυτές που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έχοντας μία πορεία εδώ και αγωνιστικές μακριά από νικηφόρα αποτελέσματα, η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι από εκεί που ήταν για τα καλά μέσα στην κούρσα διεκδίκησης του τίτλου, βρέθηκε να χάνει υπερπολύτιμο έδαφος και να πέφτει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να έχει απόσταση από τις τρεις ομάδες που προπορεύονται.

Έτσι, μη έχοντας άλλη επιλογή, ο Άρης θα πρέπει να συνέλθει, να πάρει τα πάνω του, να ανακάμψει, να βρει αυτές τις δυνάμεις που θα τον επαναφέρουν στα νικηφόρα αποτελέσματα ευελπιστώντας ότι θα μπορέσει να καλύψει διαφορά από μία από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από αυτόν.

Αυτή τη στιγμή έχοντας μία απόσταση 4 βαθμών από την 3η θέση, ο πρώτιστος του στόχος του Άρη είναι αυτός, να βρεθεί αυτός εκεί στο φινάλε του μαραθωνίου, για να μπορέσει να πάρει εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη.

Τρία παιχνίδια απομένουν με το πρώτο εξ αυτών σήμερα στις 19:30 στο ΓΣΠ κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Μία πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει σήμερα τη Λεμεσιανή ομάδα στο γήπεδο της Λευκωσίας, μιας θα είναι γεμάτο από φίλους των «γαλαζοκιτρίνων». Ναι μεν στον Άρη μπορεί να δηλώνουν εδώ και μέρες ότι άγχος και πίεση είναι περισσότερο στον ΑΠΟΕΛ, εντούτοις, στη Λεμεσιανή ομάδα «καίγονται» και αυτοί για τους βαθμούς.

Ο Άρης στη β΄ φάση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής έχει μία νίκη, αυτή ήταν κόντρα στον σημερινό του αντίπαλο στο «ΆλφαΜέγα Stadium», έτσι, έχοντας αυτόν τον… αέρα, ευελπιστούν άπαντες στην ελαφρά ταξιαρχία ότι θα μπορέσουν να πετύχουν ακόμη μία νίκη κόντρα στον επίδοξο πρωταθλητή.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός οι τιμωρημένοι Καζού, Γιαγκό, καθώς και ο τραυματίας Στρούσκι και ο ανέτοιμος Σουμάνσκι.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-21T09:13:17+02:00
Go to Top