Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Τα δεδομένα με Ντιονκού και Λόπες, τι ισχύει ενόψει Ομόνοιας

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ Λάρνακας για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια, με την προσοχή να στρέφεται στους Ντιονγκού και Λόπες.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια την ερχόμενη Κυριακή. Οι παίκτες του Ραν Μπεν Σιμόν πραγματοποίησαν πρωινή προπόνηση με την προσοχή να εστιάζεται στους Ντιονγκού και Ράφα Λόπες οι οποίοι χθες απείχαν από την προπόνηση.

Ο Ράφα Λόπες ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος σήμερα, ενώ ο Ντιονγκού απείχε από την προπόνηση και δεν έλαβε ούτε σήμερα μέρος. Παρά το γεγονός ότι και οι δυο τη δεδομένη στιγμή δεν είναι έτοιμοι και δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες δυο μέρες, εντούτοις υπάρχει αισιοδοξία στην πλευρά της ΑΕΚ.

Εκφράζεται σχεδόν η σιγουριά ότι θα προλάβουν και θα είναι διαθέσιμοι. Πιο σημαντική πιθανόν να είναι η περίπτωση του Ντιονγκού μιας και αν απουσιάσει ο Σάντζες είναι άγνωστο πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί με τόσο μεγάλη έλλειψη ρυθμού που έχει.

Για την ώρα όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται και αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και είναι έτοιμοι Ντιονγκού και Λόπες, τότε θα πάει φουλ η ομάδα της Λάρνακας στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Σημαντικό κομμάτι και σε αυτή την αναμέτρηση θα παίξει η παρουσία του κόσμου. Η μαζική στήριξη των φίλων της ΑΕΚ θα αποτελέσει ένα ακόμη κίνητρο για τους παίκτες της ΑΕΚ που θέλουν νίκη και τρίποντο για να παραμείνουν τουλάχιστον στο -1 ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να πατήσει κορυφή αν δεν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ τον Άρη.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-18T13:25:54+02:00
Go to Top