Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Το εύστοχο μήνυμα του Σιμόν και τα τρία βήματα πριν την κορυφή του βουνού

Ο πρώτος από τους τρεις «τελικούς» στη μάχη του πρωταθλήματος έφτασε (21/4, 19:00) για την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία θέλει το τρίποντο κόντρα στην Ομόνοια για να σκέφτεται μόνο τον ΑΠΟΕΛ.

Ένα παιχνίδι ακόμη. Ένα από τα τρία που έχουν απομείνει για να ανέβει η ΑΕΚ στην κορυφή του βουνού. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για να κόψει πρώτη το νήμα για πρώτη φορά στην 30χρονη ιστορία της μετά την ενοποίηση. Απέναντι στην Ομόνοια μέσα στο ΑΕΚ Αρένα έχει το πάνω χέρι, αλλά θα πρέπει να βγάλει την ψυχή που βγάζει στα τελευταία παιχνίδια. Αυτή την ψυχή που την έχει φέρει μέχρι εδώ σήμερα.

Αυτή την αποφασιστικότητα και τη θέληση. Στοιχεία που δίνουν στην ΑΕΚ την ελπίδα και τις πιθανότητες να παλέψει για τον τίτλο στα ίσα. Με νίκη σήμερα απέναντι στην Ομόνοια δεν αποκλείεται ακόμη και να βρεθεί μόνη στην κορυφή. Σε περίπτωση επιτυχίας κλειδώνει και την Ευρώπη, βγάζει οριστικά εκτός τίτλου την Ομόνοια και έχει στο μυαλό μόνο το ΑΠΟΕΛ.

Επομένως αν έρθει το τρίποντο τα κέρδη για την ομάδα της Λάρνακας θα είναι πολλά και σημαντικά. Όπως σημαντική ήταν και η χθεσινή τοποθέτηση του Σιμόν στις σύντομες δηλώσεις του που έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στον κόσμο.

«Σε αυτό το παιχνίδι είναι και θέμα ενέργειας. Και αν μιλάμε για ενέργεια απόλυτα, τότε μιλάμε για τον κόσμο μας και τους ανθρώπους μας. Τους χρειαζόμαστε στο γήπεδο, τους χρειαζόμαστε όλους. Και πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν έρχονται σε συναυλία. Τους χρειαζόμαστε να υποστηρίξουν την ομάδα και να μας δώσουν ενέργεια μέχρι το τέλος», σχολίασε ο Ισραηλινός που δεν θέλει απλά να δει ένα γεμάτο γήπεδο αλλά θέλει να δει πάθος και ένταση και από τον κόσμο. Να συμμετέχει στην όλη προσπάθεια και να δώσει ενέργεια από την κερκίδα.

Μικρά ερωτηματικά

Αγωνιστικά οι Λόπες και Ντιουνγκού προπονήθηκαν κανονικά και χθες αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν στην ενδεκάδα. Επίσης, υπάρχουν δυο-τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν μικροενοχλήσεις και αυτό ίσως επηρεάσει κάπως το πλάνο του Σιμόν, αν κρίνει ότι κάποιος ή κάποιοι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσουν από την αρχή.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-21T10:15:06+02:00
Go to Top