Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Χαμογέλασε μετά την προπόνηση της ΑΕΚ ο Ραν Μπεν Σιμόν

Ευχάριστα είναι τα νέα τα οποία έρχονται μετά και το τέλος της σημερινής προπόνησης στην ΑΕΚ. Ο Ραν Μπεν Σιμόν είδε τους Ντουνγκού και Ράφα Λόπες να ανεβάζουν ρυθμούς και να προπονούνται κανονικά δυο μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Εξέλιξη η οποία χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ισραηλινό τεχνικό μιας και φαίνεται ότι και οι δυο θα είναι διαθέσιμοι για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής. Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο στην αυριανή προπόνηση θα είναι αποστολή και διεκδικούν θέση και στο αρχικό σχήμα.

Απ’ εκεί και πέρα άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν προκύπτουν στην ΑΕΚ, ενώ έξτρα επιλογή είναι ο Φραν Σολ ο οποίος εξέτισε. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και υπάρχει μεγάλη πίστη ότι η ομάδα μπορεί να πάρει ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο και να παραμείνει γερά στο κόλπο του τίτλου μέχρι και το τέλος.

Σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ θα μείνει στην χειρότερη περίπτωση στο -1 από την κορυφή. Αν κερδίσει και δεν μπορέσει να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ τον Άρη, τότε η ομάδα της Λάρνακας θα βρεθεί μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα κίνητρα έτσι κι αλλιώς είναι πολλά για τους παίκτες του Σιμόν οι οποίοι έχουν δείξει ότι έχουν την ψυχή και το σθένος να αντέξουν στην πίεση τέτοιων αγώνων.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεια θα παίξει και η παρουσία του κόσμου της ομάδας, μιας και ένα γεμάτο ΑΕΚ Αρένα θα δώσει άλλη δυναμική στους ποδοσφαιριστές. Άπαντες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα και ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για να έρθει ένα ακόμη «χρυσό» τρίποντο

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-19T12:18:16+02:00
Go to Top