Πέταξε για Βελιγράδι η Εθνική ομάδα

Η αποστολή της Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε το ταξίδι της για το Βελιγράδι για τη πρεμιέρα του Nations League κόντρα στη Σερβία. Αποστολή στη Σερβία: Γιώργος Σακελλαρίου.
Για το Βελιγράδι αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος, όπου αύριο θ' αντιμετωπίσει τη Σερβία στην πρεμιέρα του Nations League.
Εκτός είναι κι ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, αφού πριν λίγο καιρό μετακόμισε στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ. Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή αποτελεί ο φορμαρισμένος Ανδρούτσος του ΟΦΗ.
🇬🇷 🛫 𝝜 𝝖𝝫𝝞𝝣𝝜 𝝩𝝜𝝨 𝝚𝝝𝝢𝝞𝝟𝝜𝝨 𝝚𝝠𝝠𝝖𝝙𝝤𝝨 𝝨𝝩𝝤 𝝚𝝠𝝚𝝪𝝝𝝚𝝦𝝞𝝤𝝨 𝝗𝝚𝝢𝝞𝝛𝝚𝝠𝝤𝝨 𝝡𝝚 𝝩𝝤𝝢 𝝥𝝖𝝢𝝖𝝘𝝞𝝮𝝩𝝜 𝝦𝝚𝝩𝝨𝝤 𝝢𝝖 𝝡𝝤𝝞𝝦𝝖𝝛𝝚𝝞 𝝩𝝖 𝝚𝝞𝝨𝝞𝝩𝝜𝝦𝝞𝝖 𝝨𝝩𝝤𝝪𝝨 𝝙𝝞𝝚𝝝𝝢𝝚𝝞𝝨 pic.twitter.com/EeMuHoJuWy
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) September 23, 2026
Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:
Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης.
Αμυντικοί: Μαυροπάνος, Μιχαηλίδης, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ντόη, Σάλιακας, Βαγιαννίδης, Κυριακόπουλος, Τσιμίκας.
Μέσοι: Ανδρούτσος, Ζαφείρης, Τριάντης, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Καρέτσας, Μασούρας, Κυζιρίδης.
Επιθετικοί: Ιωαννίδης, Τζόλης, Παυλίδης, Δουβίκας, Τεττέη, Κωστούλας.




