Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Θέλει να του… καταστρέψει τα πλάνα

Ο συνάδελφος – ρεπόρτερ ΑΠΟΕΛ και συνεργάτης του σταθμού μας, Γιάννης Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» στον 104.0 για όλα όσα αφορούν στο ρεπορτάζ των γαλαζοκίτρινων.

Σημείωσε πως ο ΑΠΟΕΛ, με ακμαίο το ηθικό πλέον και ανεβασμένη τη ψυχολογία, θέλει να καταστρέψει το παιχνίδι του Άρη την Κυριακή στο ντέρμπι του «Άλφαμεγα» στο Κολόσσι και να μην την αφήσει να παίξει με τον τρόπο που θέλει η Λεμεσιανή ομάδα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ιατρικά είναι εντάξει ο Κονσταντίνοφ, αλλά πιθανόν να προστατευτεί. Εάν δεν αισθανθεί κάποια ενόχληση έως την ημέρα του αγώνα θα είναι στην αποστολή και αποτελεί σημαντική παράμετρο για τον Ρικάρντο Σα Πίντο, το πως θα είναι η κατάσταση του Βούλγαρου διεθνούς μέσου για να ληφθεί η απόφαση να είναι στην ενδεκάδα ή στον πάγκο.

Παράλληλα έγινε αναφορά για τον Ράντοσαβ Πέτροβιτς που σήμερα συμπλήρωσε τα 35 του χρόνια και τονίστηκε η σημαντικότητα της παρουσίας του φέτος στον ΑΠΟΕΛ.

Μοναδικό ερωτηματικό για την ενδεκάδα είναι εάν ο Σα Πίντο αποφασίσει να διατηρήσει τον Δώνη στην επίθεση ή εάν θα επαναφέρει τον Κβιλιτάια και αν θα αφήσει στον πάγκο τον Βιτάλ, λόγω της επιστροφής του Πέτροβιτς και της πιθανής μεταφοράς του Σούσιτς στο αριστερό άκρο εφόσον είναι πιο έμπειρος και καλύτερος ανασταλτικά ο Βόσνιος αμυντικός.

Αυτά και πολλά άλλα στο ηχητικό που ακολουθεί:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-08T15:29:43+02:00
Go to Top