Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: «Τυφλή» εμπιστοσύνη σε Μπέλετς, «έσπασε» το φράγμα των 3.000 λεπτών!

Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου και θα δώσει τα πάντα στις τελευταίες δύο δοκιμασίες για να τα καταφέρει ως ομάδα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Σα Πίντο «οδηγούν» την κούρσα σε πολλές «στροφές» και δεν επιθυμούν να χάσουν το σωστό «δρόμο» στο τέλος.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δείχνει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, οι οποίοι παίρνουν το ζητούμενο στις περισσότερες περιπτώσεις, μα τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή στον «μαραθώνιο». Με δύο νίκες ο ΑΠΟΕΛ είναι σίγουρα πρωταθλητής και οι πάντες θα γραφτούν στην ιστορία, αυτοί με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και τούτοι με τα λιγότερα, δεν έχει σημασία, αρκεί που προσπάθησαν τα μέγιστα για τον στόχο στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον παίκτη που πήρε ώς τώρα τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ είναι ο Βίντ Μπέλετς. Ο τερματοφύλακας εμπνέει τους συμπαίκτες του, κάτι που φαίνεται συνεχώς. Ο Σλοβένος σε ολόκληρη της σεζόν 2023-24 έχει δώσει 40 αγώνες, ενώ ξεπέρασε τα 3.000 λεπτά στους αγωνιστικούς χώρους, όντας ο μοναδικός ως τη δεδομένη στιγμή που «έσπασε» αυτό το φράγμα.

Πιο συγκεκριμένα, έφτασε τα 3.600 λεπτά, αφήνοντας τους υπόλοιπους αρκετά πίσω. Δεύτερος στη λίστα είναι ο Ντάλσιο που ανέβηκε το τελευταίο διάστημα, ξεπερνώντας τον Κονσταντίνοφ που «κλείνει» την τριάδα (3) των παικτών με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Ο Ντάλσιο έπαιξε 2.912 λεπτά αγώνων, ενώ ο Βούλγαρος άσος έχει 2.849 λεπτά στο χορτάρι!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-26T20:37:00+02:00
Go to Top