Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Με τον «λαό», μεγάλη πίστη και δίψα για το τρίποντο και την αναρρίχηση στην 2η θέση η Ομόνοια

Αντίστροφα μετράνε στην Ομόνοια για το σπουδαίο σημερινό ραντεβού στις 5 το απόγευμα στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ(Primetel Gazzeta Cy). Με πίστη, ενθουσιασμό και τον «λαό» της για ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο.

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας και για τις δυο ομάδες το σημερινό ντέρμπι. Η Ομόνοια, ούσα σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται στην 4η θέση, στο -2 και από την δεύτερη θέση (Άρη Λεμεσού) και στο -1 από την 3η θέση (ΑΕΚ).

Οι «τριφυλλοφόροι» είναι σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και με νέα επιτυχία σήμερα θα έχουν κάθε δικαίωμα να «βλέπουν» μόνο προς τα πάνω.

Ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές, στο -2 από τη 2η θέση και στο -8 από την κορυφή, έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν όνειρα. «Βήμα-βήμα, κεφάλια μέσα, δουλειά, ταπεινότητα», το ξεκάθαρο μήνυμα Γιάννη Αναστασίου. Που επί ημερών του οι «πράσινοι» έγιναν ξανά ομάδα. Και ο κόσμος, που σήμερα θα δώσει δυναμικό παρών, εκ νέου πιστεύει.

«Οι παίκτες το χαίρονται, θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος για όλους», η επίσης πολύ σωστή επισήμανση του Έλληνα κόουτς. Και το σημερινό βήμα αν γίνει, θα δώσει τη δυνατότητα να υποσκελίσει την ΑΕΚ η Ομόνοια, εξέλιξη άκρως σημαντική, που θα έχει πολλαπλά ωφέλη αφενός και αφετέρου θα εκτοξεύσει τη δυναμική της.

Θα αναρριχηθεί στην 2η θέση και θα παρακολουθήσει χωρίς κανένα άγχος το αυριανό ντέρμπι του Άρη με τον ΑΠΟΕΛ. Η ηρεμία και η ψυχολογία έχουν επανέλθει για τα καλά, η πίστη και η αισιοδοξία έχουν πιάσει ταβάνι.

Άρα αν δείξει στο χορτάρι τα ίδια στοιχεία που τη συνοδεύουν στα τελευταία παιχνίδια και δη στο διάστημα 20-45 με την Ανόρθωση, τότε ναι θα έχει σημαντικές πιθανότητες το «τριφύλλι» να υποτάξει την ομάδα της Λάρνακας.

Μία πολύ ποιοτική ομάδα, που κυνηγά Ευρώπη, γιατί όχι και πρωτάθλημα, με ένα πολύ ικανό προπονητή. Την οποία το «τριφύλλι» δεν έχει κερδίσει φέτος, μοναδική από τις 14εις ομάδες και επιθυμεί διακαώς σήμερα στις 7 το βράδυ, να έχει σπάσει το ρόδι.

Σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων για αμφότερες. Θα χρειαστεί να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια από όλους. Με στοχοπροσήλωση, ακολουθώντας πιστά το τακτικό κομμάτι και δη τα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας, πάθος, ψυχή, θάρρος, πνευματική ετοιμότητα και δίψα για τη νίκη.

Με «όπλο» τον κόσμο της

Μαζικότατη αναμένεται να είναι σήμερα στο ΓΣΠ η παρουσία του κόσμου που θα επιδιώξει να σπρώξει την ομάδα έτσι ώστε να υλοποιήσει το στόχο της. Αναμένεται ένας αριθμός πέραν των 10 χιλιάδων φίλων της Ομόνοιας.

Πάνοπλο το «τριφύλλι», καθώς επέστρεψε από τιμωρία και ο Λανγκ. Παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Σίμιτς και Αλιούμ, στο δεξί «φτερό». Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο στο τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μάθιους, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Χαμάς, στο κέντρο οι Κούσουλος, Χαραλάμπους, επιτελικός ο Μπεζούς, στις πτέρυγες ο Σίμιτς(Αλιούμ), στα αριστερά ο Σεμέδο και στην κορυφή ο Στεπίνσκι.

Την αποστολή απαρτίζουν:

Φαμπιάνο, Ουζόχο, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπεζούς.

ΑΓ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-09T09:46:07+02:00
Go to Top