Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΠ για το βραβείο του καλύτερου Κύπριου νέου παίχτη

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, σε συνεργασία με την Cablenet, παρουσιάζουν τους υποψήφιους για το βραβείο του Καλύτερου Κύπριου Νέου του Πρωταθλήματος 2023/24!

Ο κορυφαίος νέος θα βραβευτεί στα φετινά «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» τα οποία θα είναι ξεχωριστά, καθώς γιορτάζουν τα 10 χρόνια παρουσίας τους, ως τα μεγαλύτερα επίσημα ποδοσφαιρικά βραβεία στην Κύπρο. Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν η Cablenet θα είναι η χορηγός μετάδοσης των βραβείων μέσω των καναλιών CablenetSports.

Η επιλογή των υποψήφιων έγινε με βάση τα λεπτά συμμετοχής στην Α’ φάση του πρωταθλήματος και με ηλικιακό περιορισμό τα 21 έτη κατά τη χρονιά έναρξης της σεζόν.

Οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά: Γεώργιος Νικόλας Αγγελόπουλος (Εθνικός Άχνας), Γιάννης Σατσιάς (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Βίκτωρος (Νέα Σαλαμίνα), Ευάγγελος Ανδρέου (ΑΕΛ), Ευαγόρας Αντωνίου (ΑΕΖ), Λοΐζος Λοΐζου (Ομόνοια), Σταύρος Γαβριήλ (ΑΠΟΕΛ), Χαράλαμπος Χαραλάμπους (Ομόνοια).

Χορηγός της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του κορυφαίου νέου του πρωταθλήματος είναι η Cablenet η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους ψηφίσουν να συμμετάσχουν σε κλήρωση για πακέτα Purple Max Mobile.

Η ανάδειξη του καλύτερου Κύπριου νέου θα γίνει μέσα από τρεις ψηφοφορίες. Μία των ίδιων των υποψήφιων νέων, μία της ειδικής επιτροπής των καναλιών CablenetSports και μία των φιλάθλων στην επίσημη ψηφοφορία της ιστοσελίδας του ΠΑ.Σ.Π.: https://pasp.org.cy/bestyoungcypriot2324/

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-08T15:20:04+02:00
Go to Top