Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Το ερωτηματικό για το Στάδιο «Αλφαμέγα»

ΑΠΟΕΛ: Το ερωτηματικό για το Στάδιο «Αλφαμέγα»

Ο Τάσος Δώνης δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση, ότι η θέση του είναι εξτρέμ, αλλά παίζει όπου τον βάλει ο προπονητή του. Ήταν η πρώτη φορά βλέπετε που αγωνίστηκε στην κορυφή, από τότε που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ.

Μετά το τελευταίο μισάωρο του ματς με τη «Μεγάλη Κυρία», ο Ρικάρντο Σα Πίντο χρησιμοποίησε τον Ελλαδίτη ως σέντερ φορ από την αρχή του ματς με την Πάφος FC, αφήνοντας τον Γκιόργκι Κβιλιτάια στον πάγκο.

Αυτομάτως γεννάται το ερώτημα αν θα δοθεί συνέχεια στο σημαντικό κυριακάτικο ραντεβού με τον Άρη στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Ο Δώνης το πάλεψε πάντως απέναντι στους γαλάζιους, ωστόσο δεν μπορεί να ειπωθεί ότι έκανε και τη μεγάλη εμφάνιση. Την ίδια ώρα, ο Γεωργιανός φάνηκε κάπως κουρασμένος στα τελευταία παιχνίδια.

Αν στους δύο χωράει και τρίτος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και η λύση του Τομανέ, τον οποίον πάντως ο Πορτογάλος προπονητής προτιμά κατά κανόνα ως λύση από τον πάγκο για τα τελευταία στάδια των παιχνιδιών.

Η απάντηση για το τι θα πράξει το αφεντικό των γαλαζοκιτρίνων, θα δοθεί στην Κυριακή περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη του ματς, όταν θα γίνει γνωστή η ενδεκάδα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-09T12:09:00+02:00
Go to Top