Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Το μόνο που κρατά σε μία κακή βραδιά

ΑΠΟΕΛ: Το μόνο που κρατά σε μία κακή βραδιά

Το μόνο που κρατούν στον ΑΠΟΕΛ από την ήττα απέναντι στον Άρη, δεν είναι άλλο από το γεγονός πως πάλεψαν το ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μείωσαν στο σκορ (2-1) και μάλιστα, θα μπορούσαν να κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας εάν στο 90’+3, η μπάλα στην κεφαλιά του Τομανέ κατέληγε τα δίχτυα και όχι στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας.

Όλα τα υπόλοιπα, εννοείται πως πρέπει να αναλυθούν από το προπονητικό επιτελείο ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καταφανώς βελτιωμένη στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια. Ακόμα και μέχρι το σημείο που ο ΑΠΟΕΛ, αγωνιζόταν με 11 παίκτες, παρατηρήθηκαν πάρα πολλά αμυντικά λάθη. Παρόμοια με αυτά που είδαμε στην τελευταία ήττα των πρωτοπόρων κόντρα στον Εθνικό πριν από εννέα ολόκληρα ματς.

Ο Μπέλετς, όχι μόνο δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε, αλλά με βάση τις επεμβάσεις του, ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Ο Σλοβένος, ουσιαστικά, κράτησε την ομάδα του στη διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους, με την εντυπωσιακότερη επέμβαση να καταγράφεται στο 82΄, όταν τον κεραυνοβόλησε από κοντινή απόσταση ο Μοντνόρ και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ!

Πάμε πιο κάτω: Οι Πέτροβιτς, Κοσταντίνοφ και Κβιλιτάια, παίκτες που επέστρεψαν στην 11άδα σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι, δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω. Ο πρώτος αποβλήθηκε, ο δεύτερος κινήθηκε σε ρηχά επίπεδα απόδοσης και ο τρίτος παρά το ότι πέτυχε γκολ, δεν ήταν κινητικός. Αναφερόμαστε ωστόσο, σε ένα 90λεπτο όπου οι πλείστοι παίκτες περιορίστηκαν σε… χαμηλή πτήση, με το σύνολο να πληρώνει τα «φτηνά» αμυντικά λάθη.

Τίποτα δεν χάθηκε για τον ΑΠΟΕΛ. Ηταν πρώτο και παραμένει πρώτο με το πέρας της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Πλην όμως, οι αποστάσεις από τις δύο ομάδες που τον ακολουθούν έχουν μειωθεί (+3 από τον Αρη, +4 από την ΑΕΚ) και δεν αισθάνεται καθόλου άνετα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-10T23:24:47+02:00
Go to Top