Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Τόσο κοντά κι άλλο τόσο μακριά

Τόσο κοντά και άλλο τόσο μακριά βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ από την κατάκτηση του τίτλου, σε βαθμό που κάθε κερδισμένο παιχνίδι θα τον φέρνει σε απόσταση αναπνοής και την ίδια στιγμή κάθε αποτυχημένο, απλά θα τον σπρώχνει ένα βήμα πιο πίσω.

Ιδιαίτερα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής και με αντίπαλο τον Άρη, την ομάδα που ουσιαστικά πήρε την περσινή σεζόν την μπουκιά μέσα από το στόμα των γαλαζοκιτρίνων, στον ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξουν να πάρουν την ρεβάνς τους.

Έχουν δείξει άλλωστε μέχρι τώρα ότι αποτελούν την πιο σταθερή ομάδα και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται ακόμα πιο περίτρανα και μέσα από τους αριθμούς. Η ομάδα της Λευκωσίας διαθέτει την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση ενώ έχει και τις λιγότερες ήττες.

Όσο αφορά τις αναμετρήσεις μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Άρη, υπάρχει η απόλυτη ισορροπία. Συγκεκριμένα και τα δύο παιχνίδια τελείωσαν 1-0. Μια νίκη μετράει η ομάδα της Λεμεσού, μια οι γαλαζοκίτρινοι στο ΓΣΠ.

Την Κυριακή λοιπόν θα χρειαστεί να γίνει το τέλειο παιχνίδι, όπως έγινε άλλωστε και στο στάδιο της πρωτεύουσας πριν από μερικές εβδομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν διαβασμένος στον απόλυτο βαθμό, την ίδια στιγμή που και οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν άψογα το πλάνο του προπονητή τους.

Η λογική λέει πως παρόμοια εικόνα θα δούμε και στο επερχόμενο παιχνίδι, με τον στόχο να είναι για τους γαλαζοκίτρινους να προηγηθούν και αναλόγως στη συνέχεια να διαχειριστούν με μαεστρία το προβάδισμα τους, όπως γνωρίζουν πολύ καλά να κάνουν.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η θέληση, το πάθος και η αποφασιστικότητα που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές στα 90 λεπτά και η αλήθεια είναι ότι στον ΑΠΟΕΛ είναι «διψασμένοι όσο τίποτε άλλο.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-09T08:53:00+02:00
Go to Top