Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Γι’ αυτό έχει τον πρώτο λόγο ο ΑΠΟΕΛ – Αυστηρός ο Σα Πίντο αλλά οι παίκτες τον αγαπούν και τον σέβονται»

Ο πρόεδρος του Ομίλου Παλαίμαχων του ΑΠΟΕΛ, Πετράκης Χατζηθωμάς, μίλησε στον 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή για όλα τα θέματα που αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους»

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Βλέπω ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι σταθερός, έχει μια διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο Άρη, είναι σοβαρή και καλή ομάδα. Έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Φυσικά είναι και το ντέρμπι με τον Άρη στη Λεμεσό που πολλά μπορούν να αλλάξουν. Αν φύγει με το τρίποντο από εκεί θα είναι δύσκολο πιστεύω να χάσει το πρωτάθλημα, όμως αν ηττηθεί θα γίνουν μάχες. Έχει μια πολύ ισχυρή αμυντική συμπεριφορά, δύσκολα δέχεται γκολ. Γι’ αυτό θεωρώ, χωρίς να είναι βέβαιο, ότι πολύ δύσκολα αν συνεχίσει έτσι να χάσει αυτό τον τίτλο»

Για το βασικότερο αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ: «Η διαφορά του δεύτερου από του τρίτου και του τέταρτου είναι μικρή. Ο Άρης είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα, με την ταχύτητα που έχει. Αλλά δεν νομίζω πως θα ισχύσει κάτι τέτοιο με αυτά που βλέπω».

Για το γεγονός πως δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο ΑΠΟΕΛ: «Εκείνο που μετρά είναι ποιος θα τερματίσει πρώτος. Δεν μας ενδιαφέρει αν εντυπωσιάσει. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι να παίρνει τα τρίποντο. Αυτή η τακτική μέχρι τώρα λειτουργεί. Εγώ πιστεύω στην ομάδα, είναι ικανή. Είναι όλοι οι παίκτες προσγειωμένοι, σέβονται τον προπονητή και υπάρχει ένα καλό κλίμα στον Αρχάγγελο».

Για τον Σα Πίντο: «Είναι καλός προπονητής. Επειδή μιλώ με παίκτες, είναι αυστηρός αλλά τον αγαπούν και τον σέβονται. Και κρατά την ηρεμία στα αποδυτήρια. Κι αυτό είναι το κλειδί».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-08T09:56:57+02:00
Go to Top